Kuřecí pilaf

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
533 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
10 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
10 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na hlubší pánvi rozpalte olej a tři minuty na něm opékejte cubulku, dokud nezměkne, pak na ni nasypte kari a chvilku všechno míchejte. Přidejte kousky kuřete, ze všech stran orestujte, osolte, opepřete, přidejte rýži a minutu opékejte.
  • 2
    Přilijte vývar. Až se zaščne vařit, ztlumte oheň a přikryjte pánev pokličkou. Po deseti minutách nasypte do pánve mraženou zeleninu, zamíchejte a na povrch nakonec dejte špenát. Pánev zakryjte a vařte aby rýže změkla a všechna voda zmizela. Jeslti voda zmizí dřív než rýže změkne, můžete jí ještě trochu přidat.
  • 3
    Hotový pilaf dobře promíchejte.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.