Kuřecí prsa nadívaná gorgonzolou
25 min.
Ingredience
- 600gramůKuřecí prsa
- 2špetkySůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 100gramůSýr Gorgonzola
- 3lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 2kusyVejce slepičí
- 100gramůSezam - semena
- 4lžíceOlej arašídový (podzemnicový)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
519 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
27 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
298 mg
Postup přípravy
- 1Kuřecí prsa bez kůže očistíme a nařízneme do nich nožem kapsu. Poté prsa osolíme a opepříme. Do každé kapsy vložíme plátek gorgonzoly a sepneme ji párátky. Pak prsa obalíme nejdříve v mouce, potom v rozšlehaných vejcích a nakonec v sezamových semenech.
- 2Na pánvi rozehřejeme olej a vložíme na něj obalená prsa. Smažíme z každé strany 4 minuty.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.