Kuřecí prsa nadívaná gorgonzolou

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
519 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
27 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
298 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí prsa bez kůže očistíme a nařízneme do nich nožem kapsu. Poté prsa osolíme a opepříme. Do každé kapsy vložíme plátek gorgonzoly a sepneme ji párátky. Pak prsa obalíme nejdříve v mouce, potom v rozšlehaných vejcích a nakonec v sezamových semenech.
  • 2
    Na pánvi rozehřejeme olej a vložíme na něj obalená prsa. Smažíme z každé strany 4 minuty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.