Kuřecí prsa nadívaná houbovou nádivkou
30 min.
Ingredience
- 600gramůKuřecí prsa
- 200gramůLišky čerstvé
- 1kusCibule
- 1stroužekČesnek
- 20gramůMáslo čerstvé
- 2špetkySůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 50gramůPetržel - nať
- 3lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 2kusyVejce slepičí
- 100gramůSlunečnice - semena
- 3lžíceOlej slunečnicový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
476 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
29 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Nadrobno nasekáme lišky, oloupanou cibuli a česnek. Najemno pokrájíme petrželovou nať. Houby, cibuli a česnek opečeme na pánvi na rozehřátém másle. Osolíme, opepříme a přidáme ke směsi nasekanou petrželovou nať. Pak opečenou směs necháme vychladnout.
- 2Kuřecí prsa bez kůže očistíme a nařízneme do nich ostrým nožem kapsu. Prsa osolíme a opepříme a kapsu naplníme houbovou směsí a sepneme párátky.
- 3Pak prsa obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a slunečnicových semenech. Smažíme prsa na oleji z každé strany 4 minuty. Pak podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.