Kuřecí prsa nadívaná houbovou nádivkou

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
476 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
29 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nadrobno nasekáme lišky, oloupanou cibuli a česnek. Najemno pokrájíme petrželovou nať. Houby, cibuli a česnek opečeme na pánvi na rozehřátém másle. Osolíme, opepříme a přidáme ke směsi nasekanou petrželovou nať. Pak opečenou směs necháme vychladnout.
  • 2
    Kuřecí prsa bez kůže očistíme a nařízneme do nich ostrým nožem kapsu. Prsa osolíme a opepříme a kapsu naplníme houbovou směsí a sepneme párátky.
  • 3
    Pak prsa obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a slunečnicových semenech. Smažíme prsa na oleji z každé strany 4 minuty. Pak podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.