Kuřecí prsíčka s fazolkami

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
494 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
20 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
7 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a očištěné fazolky povaříme 5 minut, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
  • 2
    Rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme zrnek a nakrájíme na čtvrtky. Oloupanou, nadrobno pokrájenou šalotku necháme zesklovatět na rozehřátém másle, přidáme nasekaný česnek a krátce osmahneme. Vložíme připravená rajčata, fazolky a dusíme asi 4 minuty. Potom podle chuti osolíme a opepříme.
  • 3
    Kuřecí maso omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. V pánvi na rozehřátém oleji řízky po obou stranách opečeme. Přidáme rozsekaný rozmarýn, vývar a plátky omytého citronu. Dusíme pod pokličkou asi 7 minut.
  • 4
    Maso upravíme na talíře spolu se zeleninou a ozdobíme snítkou rozmarýnu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.