Kuřecí ragú s cibulkami

80 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
468 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
17 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi rozpustíme máslo, přisypeme mouku, rozmícháme a smažíme jíšku dozlatova.
  • 2
    Přisypeme kuřecí maso, které jsme nakrájeli na malé kousky. Krátce orestujeme a zalijeme vodou tak, aby bylo maso akorát ponořené. Osolíme, opepříme, přidáme malé cibulky, do kterých jsme zapíchli po jednom hřebíčku, přisypeme plátky žampionů, posekanou petrželku, bobkový list a špetku tymiánu. Vaříme na mírném ohni 50 minut.
  • 3
    Podáváme s dušenou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.