Kuřecí řezanka frankfurtská

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
512 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
23 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí prsa nakrájíme na kostičky, frankfurtská párky na kolečka, cibuli nadrobno, petrželku posekáme, česnek prolisujeme.
  • 2
    V hlubší pánvi rozehřejeme lžíci másla, přisypeme kolečka párků, orestujeme, přidáme cibuli, maso, osmahneme, zaprášíme moukou, mletou paprikou, necháme rozpustit v tuku, podlijeme vínem a podusíme, dokud se víno téměř neodpaří. Zalijeme vývarem, přidáme česnek, petrželku, tymián a dusíme doměkka.
  • 3
    Řezanku naporcujeme na talíře a doplníme vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.