Kuřecí řízečky na česneku

45 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
278 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
9 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
284 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme si bylinkovou směs. Do mísy dáme sušenou bazalku, estragon, saturejku, mletý zázvor a šalvěj. Bylinky vidličkou promícháme.
  • 2
    Maso nakrájíme na menší řízečky, posolíme a vložíme do mísy
  • 3
    s kořením. Maso v bylinkové směsi obalíme, zalijeme olivovým olejem a zakapeme sójovou omáčkou. Necháme chvilku odležet.
  • 4
    Na pánvi rozpálíme olej. Česnek nakrájíme na tenké plátky a lehce na oleji orestujeme. Maso s bylinkami vyklepneme z mísy na pánev, stáhneme oheň na minimum a restujeme pomalu. Bude se tak dusit ve vlastní šťávě. Na závěr podle chuti osolíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.