Kuřecí řízky v kukuřičném těstíčku

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
591 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
53 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
221 mg
Cukr
70 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí řízky opláchneme a osušíme. Maso naklepeme, rozkrájíme na na větší kousky. Kousky masa oepříme, osolíme, potřeme rozdrceným česnekem a necháme odpočinout.
  • 2
    Připravíme těstíčko, do kterého budeme maso namáčet. Do nádoby nasypeme obě mouky, do mouky zamícháme kypřící prášek, přidáme ocet a vodu. Vody použijeme tolik, kolik bude potřeba, aby vzniklo těstíčko střední hustoty.
  • 3
    Obalené maso smažíme na rozpáleném oleji.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.