Kuřecí rizoto na kari

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
504 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
9 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí maso nakrájíme na menší kousky a vložíme do misky. Přidáme kari koření, sojovou omáčku a saturejku. Vše zalijeme olivovým olejem a necháme odležet.
  • 2
    Zatím si uvaříme rýži. Může být sypaná nebo v předvařených sáčcích.
  • 3
    Na pánvi rozpálíme olivový olej a přidáme nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek. Jenom lehce zpěníme a přidáme červenou papriku a kurkumu. Do pánve vyklopíme maso z misky a důkladně orestujeme. Přidáme hrášek, podlijeme vodou a dusíme 10 minut.
  • 4
    Nakonec přimícháme vařenou rýži, prohřejeme a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.