Kuřecí rizoto s chřestem a olivami

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
793 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
33 g
Sacharidy
89 g
Vláknina
4 g
Cukr
614 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve velké pánvi zpěníme máslo a olej, přidáme omyté, na kostičky nakrájené maso a oloupanou, na plátky nakrájenou šalotku a vše orestujeme. Za stálého míchání vsypeme propláchnutou rýži a zalijeme vývarem a vínem. Za stálého míchání vaříme 5 minut.
  • 2
    Potom přidáme oloupaný, nasekaný česnek, černé olivy, očištěné vrchní části chřestu a vše vaříme do změknutí rýže. Podle potřeby můžeme podlít trochou vody.
  • 3
    Nakonec do rizota vmícháme nastrouhaný sýr a podle chuti přisolíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.