Kuřecí rizoto s hroznovým vínem

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
521 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
19 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
2 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kuřecí maso nakrájíme na kostky a opečeme po všech stranách na oleji. Oloupanou cibuli, česnek a zázvor nasekáme a přidáme k masu. Vše krátce osmahneme.
  • 2
    Ohřejeme vývar se smetanou. Ke kuřeti přidáme rýži, citronovou kůru a přilijeme vývar se smetanou. Osolíme, opepříme a okořeníme kardamomem. Pokrm dusíme ve středně vyhřáté troubě asi 40 minut.
  • 3
    Hotové rizoto ozdobíme omytými, rozpůlenými bobulemi hroznového vína a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.