Kuřecí salát s hráškem a rýží

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
348 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
8 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži uvaříme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
  • 2
    Hrášek podusíme v troše vody, vařené kuřecí maso a zeleninu nakrájíme na kostičky.
  • 3
    Dušený hrášek promícháme s masem a zeleninou, přidáme rýži, osolíme, osladíme a pokapeme olejem a citronovou šťávou. Vše promícháme a necháme chvíli proležet.
  • 4
    Při podávání posypeme salát nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.