Kuřecí salát s paprikou a hroznovým vínem

23 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
571 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
29 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí prsa lehce naklepeme, osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou, vložíme do pánve na rozpálený olej a smažíme z obou stran dozlatova. Maso necháme vychladnout a nakrájíme na kostičky. Sýr vidličkou rozdrobíme, kuličky hroznového vína otrháme, červenou papriku zbavíme jádřince a nakrájíme na nudličky. Do mísy na dno položíme několik listů salátu, maso, papriku, hroznové víno a sýr, promícháme, nasypeme do mísy, smícháme panenský olej s octem a hořčicí, zakapeme salát a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.