Kuřecí salát s roketou a ořechy

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
448 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
23 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Roketu opereme a necháme okapat, přendáme do větší mísy. Jarní cibulku a okurku nakrájíme na kolečka a přihodíme do mísy. Přidáme nasekané ořechy a pažitku a nakrájený řapík celeru. Vše nejlépe rukama promícháme v míse a rozložíme na mělkou servírovací mísu. Navrch poklademe plátky grilovaného ochuceného kuřecího masa, posypeme rozdrobenou nivou, můžeme ozdobit několika půlkami tmavého hroznového vína. Na závěr zhotovíme zálivku z olivového oleje, sherry octa a hořčice, dobře promícháme, salát pokapeme a zdobíme nasekanou petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.