Kuřecí steaky s bylinkovou omáčkou
22 min.
Ingredience
- 500gramůKuřecí stehna
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 1kusCibule
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžícePetržel - nať
- 1stroužekČesnek
- 0,5hrnekCitronová šťáva
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
332 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
23 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
713 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Kuřecí maso naklepeme z obou stran. V pánvi se silnějším dnem rozehřejeme máslo a plátky na středním ohni orestujeme cca 3 min z každé strany. Vyjmeme a odložíme na vyhřátý talíř.
- 2Do pánve dáme najemno nasekaný česnek a cibulku, necháme zesklovatět. Dochutíme solí, pepřem, citronovou šťávou a petrželkou. Smícháme s vypečenou šťávou z masa, směsí přelijeme steaky. Ihned podáváme, nejlépe se zeleninou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.