Kuřecí steaky s bylinkovou omáčkou

22 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
332 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
23 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
713 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí maso naklepeme z obou stran. V pánvi se silnějším dnem rozehřejeme máslo a plátky na středním ohni orestujeme cca 3 min z každé strany. Vyjmeme a odložíme na vyhřátý talíř.
  • 2
    Do pánve dáme najemno nasekaný česnek a cibulku, necháme zesklovatět. Dochutíme solí, pepřem, citronovou šťávou a petrželkou. Smícháme s vypečenou šťávou z masa, směsí přelijeme steaky. Ihned podáváme, nejlépe se zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.