Kuskus s tuňákem a zeleninou

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
422 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
18 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme a pokrájíme na kolečka, okurku nakrájíme na plátky, rajčata rozpůlíme. Petrželku opláchneme a nasekáme najemno. Tuňáka slijeme a necháme okapat.
  • 2
    Kuskus zalijeme vroucí vodou a necháme přiklopené 10 minut bobtnat. Poté přimícháme cibuli, okurku, rajčata, tuňáka, olivy, petrželku, olej a citronovou šťávu. Osolíme a opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.