Kůzlečí ragú

85 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
562 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
19 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a čisté maso prošpikujeme slaninou a česnekem, osolíme, opepříme, obalíme v tymiánu a rozsekaném rozmarýnu a dáme do mísy. Zakápneme směsí oleje, sójové a worcesterské omáčky, promícháme a necháme do druhého dne v chladu odležet.
  • 2
    Nakrájíme zeleninu a cibuli.
  • 3
    Zprudka na rozpáleném oleji orestujeme maso z obou stran, aby se zatáhlo, vyjmeme ho a na samé pánvi orestujeme zeleninu.
  • 4
    Zeleninu i maso přendáme do pekáče, přidáme všechno koření, podlijeme vývarem a 40 minut dusíme.
  • 5
    Odklopíme pokličku, podlijeme vínem a necháme dopéct, aby bylo maso měkké.
  • 6
    Poté podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.