Květák na česneku II
30 min.
Ingredience
- 150gramůKvěták
- 5gramůOlej rostlinný
- 1stroužekČesnek
- 10gramůPetržel - nať
- 500mililitrůVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
89 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
5 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omytý květák rozebereme na růžičky, vsypeme do hrnce s vroucí osolenou vodou a uvaříme téměř doměkka. Květák potom scedíme a necháme okapat.
- 2Česnek rozetřeme a zpěníme v kastrolu na oleji. Přidáme květák a krátce podusíme.
- 3Hotový květák opepříme a posypeme nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.