Květák s česnekem a sýrem

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
111 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
7 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný a omytý květák rozebereme na růžičky, košťál nakrájíme na čtvrtky a vše vložíme na rozehřátý olej s osmahnutým utřeným česnekem. Květák zlehka opečeme, podlijeme trochou vody, osolíme a pod pokličkou dusíme doměkka. Měkký květák opepříme a přimícháme nasekanou petrželku. Na talířích každou porci posypeme nastrouhaným sýrem.
  • 2
    Podáváme jako přílohu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.