Květák s česnekem po španělsku
50 min.
Ingredience
- 10gramůOlej stolní
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 2stroužkyČesnek
- 300gramůKvěták
- 2litryVoda pitná
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
91 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
5 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Na oleji osmahneme jemně nakrájený česnek, osolíme a opepříme.
- 2Květák očistíme, rozebereme na růžičky a uvaříme v osolené vodě. Přidáme jej k česneku, mírně podlijeme a chvíli dusíme.
- 3Nakonec pokrm podle chuti okyselíme octem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.