Květák s olivami

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
212 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
11 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
10 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Květák rozdělíme na růžičky, spaříme a zprudka osmahneme v pánvi na olivovém oleji. Vyjmeme květák a v pánvi osmažíme cibuli nakrájenou na kolečka. Přilijeme vodu a citronovou šťávu, vložíme zpět květák a vaříme doměkka.
  • 2
    Měkký květák vyjmeme a do tekutiny přidáme rajčatový protlak. Krátce povaříme. Přidáme na kousky nakrájené olivy, sekanou petrželku a opět krátce povaříme. Přelijeme přes květák a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.