Květáková směs s rýží

25 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
199 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
11 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
6 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži připravíme dle návodu na obalu. Na pánvi rozpustíme máslo a osmahneme na něm na drobno pokrájenou cibuli spolu s prolisovaným česnekem. Po dvou minutách přidáme na růžičky natrhaný květák. Dvě až tři minuty za stálého míchání opékáme, dokud nezačne květák hnědnout.
  • 2
    Přidáme koření, rajčata a hrášek. Zamícháme, ochutíme dle vlastní chuti solí a pepřem. Vaříme 5 minut, poté přidáme rýži i oříšky, důkladně vše promícháme a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.