Kvíčaly nadivoko

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
535 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
23 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šalotky nakrájíme nadrobno, slaninu na nudličky, česnek prolisujeme.
  • 2
    V pekáčku rozpálíme olej, přidáme lžíci másla, přisypeme šalotky, slaninu a orestujeme. Přiložíme kvíčaly, osmahneme ze všech stran, ochutíme posekanou petrželkou, tymiánem, mletým jalovcem, mletým novým kořením, bobkovým listem, česnekem, solí, pepřem, podlijeme sklenkou vína a jakmile se víno částečně odpaří, přilijeme vývar a dopečeme v troubě.
  • 3
    Podáváme s topinkami a švestkovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.