Labužnický králík
140 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 40mililitrůVoda pitná
- 1kusPaprika zelená
- 2lžičkySůl
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
- 100gramůSlanina vepřová
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1kusPaprikové lusky čerstvé
- 2lžíceHořčice
- 2lžíceKečup
- 5stroužkůČesnek
- 150mililitrůOlej stolní
- 1kilogramKráličí maso
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
682 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
51 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Rozporcujeme králíka a zalijeme nálevem, do kterého vmícháme nakrájenou papriku, cibuli a česnek. Přes noc necháme v chladu odležet.
- 2Pečeme při 180 stupních 90 minut a přitom obracíme.
- 3Poté poklademe králíka plátky slaniny a půl hodiny zapečeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.