Langustový salát

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
423 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
32 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z langusty uvařené maso pokrájíme na menší kousky a dáme je do mísy.
  • 2
    Uvaříme si vajíčka natvrdo, oloupeme je, nakrájíme na plátky a odložíme na talíř.
  • 3
    Omytou pažitku opláchneme pod tekoucí vodou, drobně nakrájíme a odložíme k vajíčkám na talíř.
  • 4
    Oloupanou cibuli pokrájíme na tenké plátky, vložíme do plátna, osolíme, plátno zakroutíme a snažíme se z cibule vymačkat všechnu šťávu přímo na maso langusty.
  • 5
    Přidáme ještě omytou, drobně pokrájenou zelenou petrželovou a celerovou nať, pokrájený česnek na tenké plátky, přilijeme olej, osolíme, opepříme, ochutíme citronovou šťávou.
  • 6
    Vše promícháme, v případě potřeby dosolíme a dáme porce do misek.
  • 7
    Každou porci ozdobíme plátky vajíček a posypeme pažitkou.
  • 8

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.