Lasagne s pórkem a čočkou

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
3930 kcal
Bílkoviny
137 g
Tuky
28 g
Sacharidy
761 g
Vláknina
11 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný pórek nakrájený na plátky podusíme na horkém oleji. Přilijeme 250 ml vody, přidáme čočku a 5 minut vaříme.
  • 2
    Přidáme rajčatový protlak, prolisovaný česnek, oregano a 125 ml vody, osolíme, opepříme a dalších 5 minut vaříme.
  • 3
    Omytá rajčata nakrájíme na plátky.
  • 4
    Vrstvíme do vymazané formy střídavě s plátky lasagní a čočkou. Poslední vrstvou je čočka.
  • 5
    Nastrouhaný sýr smícháme se zakysanou smetanou a směsí zalijeme lasagne.
  • 6
    Pokrm zapékáme dozlatova asi 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.