Lasagne se smetanovým špenátem

55 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
613 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
32 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
62 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tvaroh, smetanu, 60 g nastrouhaného sýru a vejce rozšleháme dohladka. Přidáme prolisovaný česnek, sůl, pepř a špetku muškátu.
  • 2
    Zapékací mísu vymažeme máslem. Na dno poklademe lasagne, na ně rozložíme vrstvu rozmraženého špenátu a potřeme tenkou vrstvou připraveného tvarohového krému. Vrstvy opakujeme až do spotřebování všech přísad. Vrchní vrstvu tvoří špenát.
  • 3
    Pokrm posypeme zbylým sýrem a poklademe vločkami másla. Zapékáme v troubě vyhřáté na 200 stupňů Celsia asi 35 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.