Lastura zapékaná

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
786 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
59 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na oleji opečeme česnekové stroužky, přidáme vongole a zalijeme vínem. Vaříme, než se otevřou a vyndáme je.
  • 2
    Kůrku odkrojíme z toastového chleba, rozsekáme ho s petrželí, smícháme se solí, pepřem a máslem. Směsí naplníme vongole a zapečeme v předehřáté troubě při 200°C.
  • 3
    Hrubou mořskou sůl dáme na talíř a na ni naskládáme zapečené vongole.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.