Letní panzanella
15 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
310 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
14 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Rajčata a bagetu nakrájíme na kostky velikosti sousta.
- 2Cuketu nakrájíme na tenké podélné plátky pomocí škrabky na brambory.
- 3Vinný ocet, balsamico a olivový olej spolu vyšleháme se špetkou soli.
- 4Nožem okrájíme kukuřičný klásek, abychom získali semínka.
- 5Smícháme rajčata, bagetu, nasekané bylinky a cuketu. Dobře promícháme. Osolíme a opepříme.
- 6Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.