Letní panzanella

15 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
310 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
14 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata a bagetu nakrájíme na kostky velikosti sousta.
  • 2
    Cuketu nakrájíme na tenké podélné plátky pomocí škrabky na brambory.
  • 3
    Vinný ocet, balsamico a olivový olej spolu vyšleháme se špetkou soli.
  • 4
    Nožem okrájíme kukuřičný klásek, abychom získali semínka.
  • 5
    Smícháme rajčata, bagetu, nasekané bylinky a cuketu. Dobře promícháme. Osolíme a opepříme.
  • 6
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.