Letní pěna z brambor - Skordalia

35 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
287 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
21 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
4 g
Cukr
66 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory, nakrájené na menší kousky, uvaříme do měkka. Uvařené brambory rozmačkáme nebo umixujeme na kaši. Při mixování brambor dosáhneme krémovitější konzistence kaše.
  • 2
    Do bramborové kaše přimícháme utřený česnek, sůl,olivový olej, citrónovou šťávu a pepř.
  • 3
    Tento pokrm můžeme podávat samostatně jako dip nebo můžeme tuto kaši podávat teplou jako přílohu k hlavnímu jídlu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.