Letní salát s jáhly a pestem

50 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
265 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
15 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cuketu i lilek oloupeme a nakrájíme na kostičky o velikosti 1,5 cm. Naskládáme je na plech s pečícím papírem, zastříkeneme olejem a pečeme 30 minut na 200 °C.
  • 2
    Jáhly zalijeme vývarem a vaříme 20 minut, dokud se vývar neabsorbuje.
  • 3
    Jáhly poté smícháme s pečenou zeleninou, přidáme čerstvé rajče nakrájené na kostičky, pesto, sůl a pepř. Promícháme a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.