Levandulové závitky z telecího masa

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
758 kcal
Bílkoviny
62 g
Tuky
40 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
102 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí plátky potřeme paprikovou pastou, přidáme plátek šunky a hoblinky z části sýra. Zavineme a upevníme párátky. Silně rozehřejeme olej a na něm po všech stranách prudce opečeme. Zbývající sýr najemno nastrouháme. Nadrobno nakrájíme petrželku. Přidáme petrželku a levanduli k masu. Přilijeme sherry a vývar. Závitky necháme zvolna táhnout asi 6 minut při mírné teplotě. Osolíme a opepříme.
  • 2
    Závitky vyndáme a uchováme v teple. Omáčku zredukujeme. Závitky přelijeme omáčkou, posypeme strouhaným sýrem, ozdobíme opláchnutou majoránkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.