Lilek s česnekem, rajčaty a tymiánem

45 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
478 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
13 g
Sacharidy
84 g
Vláknina
8 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    2 l vody s zeleninovým bujonem přiveďte k varu. Konce lilku odřízněte a nakrájejte na kostičky 3 x 3 cm, nasypte do vroucí vody s bujonem a vařte 8 minut, slijte a jemně vymačkejte přebytečnou vodu.
  • 2
    Na rozehřáté pánvi osmažte plátky česneku, přidejte lilek a smažte 5 minut za občasného míchání.
  • 3
    Přilijte rajčata, osolte, opepřete a vařte dalších 15 minut.
  • 4
    Přidejte čtvrtky rajčat a tymián a duste 10 minut, často míchejte.
  • 5
    Podávejte s chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.