Lilek se zeleninou a sýrem
25 min.
Ingredience
- 2kusyLilek
- 4lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 2kusyŠalotka
- 2stroužkyČesnek
- 120gramůSýr ovčí tvrdý - Pecorino
- 600gramůRajčata
- 1lžičkaMáslo čerstvé
- 8kusůBazalka
- 4lžíceOlej olivový
- 2lžičkySůl
- 2lžičkyPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
333 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
21 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
7 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Lilek pokrájíme na plátky, obalíme v mouce a na olivovém oleji, opečeme do zlatova.
- 2V hrnci zpěníme na másle nakrájenou šalotku, rozsekaný česnek a prohřejeme spařená nakrájená rajčata. Přidáme sůl, pepř, ovčí sýr a krájenou bazalku.
- 3Lilek prokládáme směsí a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.