Lilek v jogurtu
50 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 2kusyLilek
- 2kusyFeferony
- 400mililitrůJogurt bílý
- 100gramůMáslo čerstvé
- 2lžičkyKari koření
- 4stroužkyČesnek
- 0,5lžičkaKmín drcený
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
316 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
27 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
6 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Lilky upečeme nasucho v troubě, oloupeme je a rozmačkáme.
- 2Na másle osmahneme jemně nakrájenou cibuli, nasekané feferonky, utřený česnek a kmín. V jogurtu rozšleháme kari koření.
- 3Lilky vložíme na osmaženou směs, mírně osolíme a zalijeme okořeněným jogurtem. Na mírném ohni ještě chvíli podusíme.
- 4Podáváme k rýžovým a zeleninovým pokrmům.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.