Lilek v jogurtu

50 min.
Indie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
316 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
27 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
6 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lilky upečeme nasucho v troubě, oloupeme je a rozmačkáme.
  • 2
    Na másle osmahneme jemně nakrájenou cibuli, nasekané feferonky, utřený česnek a kmín. V jogurtu rozšleháme kari koření.
  • 3
    Lilky vložíme na osmaženou směs, mírně osolíme a zalijeme okořeněným jogurtem. Na mírném ohni ještě chvíli podusíme.
  • 4
    Podáváme k rýžovým a zeleninovým pokrmům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.