Lilková omáčka s Linguine

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
804 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
38 g
Sacharidy
93 g
Vláknina
7 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme dle návodu.
  • 2
    Na velmi drobné kostičky pokrájíme lilky. Posypeme trochu solí, pokapeme 2 lžícemi oleje. Jarní cibulky, česnek, chilli papričku a žlutou papriku nakrájíme najemno a krátce na oleji zeleninu osmažíme s rajským protlakem. Přidáme lilek, rajskou šťávu, rajčata a bobkové listy, vše rozvaříme na krémovou omáčku. Mátové lístky nakrájíme na proužky.
  • 3
    Slijeme těstoviny, promícháme je s máslem. Omáčku dochutíme solí, pepřem a mátou a nalijeme ji na těstoviny.
  • 4
    Pokrm sypeme strouhaným parmezánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.