Lilkové řízky s tvarohovým dipem

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
893 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
80 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lilky omyjeme, zbavíme stopek a nakrájíme na plátky silné asi 1/2 cm. Osolíme je po obou stranách a necháme sůl působit asi 20 minut.
  • 2
    Tvaroh smícháme s majonézou, prolisovaným česnekem, mlékem a nasekanými bylinkami. Podle chuti osolíme.
  • 3
    Mandle smícháme s nastrouhaným sýrem. Plátky lilků opláchneme a osušíme papírovou utěrkou. Obalujeme je v mouce, rozšlehaných vejcích a směsi mandlí a sýru. Řízky smažíme na másle po každé straně 4 minuty dozlatova.
  • 4
    Podáváme s tvarohovým dipem a plátky citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.