Lilkovo-paprikový salát

80 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
565 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
49 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
13 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lilky pokrájíme na plátky a osmahneme na rozpáleném másle. Osolíme a vyjmeme z pánve. Přilijeme 20 ml oleje a osmahneme pokrájené tykve a papriky. Na 50 ml oleje osmažíme pokrájenou cibuli, přidáme nakrájená rajčata, osmaženou zeleninu a bylinky. Osolíme a opepříme.
  • 2
    Zakryté dusíme 40 minut.
  • 3
    Vychladlý salát polijeme citronovou šťávou a zbytkem oleje.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.