Lilkový kaviár a tomatové gazpacho

60 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
890 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
90 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
29 g
Cukr
24 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Propíchané lilky vložte na 45 min. do trouby a pečte na 180°C. Až změknou a na slupce se objeví pukliny, vyjměte je z trouby, podélně rozkrojte a vyškrábejte dužinu. Tu pak vložte do cedníku a nechte hodinu odkapat. Poté ji nožem rozsekejte, osolte, opepřete, zakapejte citronovou šťávou a přidejte trochu utřeného česneku.
  • 2
    Rajčata rozmixujte a propasírujte. Přidejte sůl, pepř a olivový olej.
  • 3
    Kaviár servírujte do skleniček a zalijte ho gazpachem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.