Lilky dušené s rajčaty a cibulí

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
159 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
11 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
7 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté lilky nakrájíme na kostičky, osolíme, vložíme na cedník a necháme stát přibližně hodinu.
  • 2
    Očištěnou papriku pokrájíme na proužky, omytá rajčata drobně nasekáme.
  • 3
    Cibuli, rozkrájenou pečlivě na kolečka, zpěníme na rozehřátém oleji, přidáme papriku, lilky, utřený česnek a pod pokličkou dusíme téměř do měkka. Nakonec přidáme rajčata a bez pokličky dodusíme.
  • 4
    V hotovém pokrmu má být všechna tekutina odpařená.
  • 5
    Podáváme jako přílohu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.