Lilky plněné hovězím masem

35 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
178 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
10 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
10 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Celé lilky vložíme do vroucí vody, krátce povaříme. Poté je podélně rozpůlíme, vnitřky vydlabeme. Rajčata oloupeme, nakrájíme, cibuli, papriku a feferonku nasekáme. Smícháme s masem, přidáme koření, rajčata a osolíme. Tuto směs za stálého míchání přibližně 5 minut smažíme na rozpáleném oleji. Podlejeme a dusíme, až maso změkne.
  • 2
    Směsí naplníme půlky lilků a posypeme strouhankou. Dochutíme solí, pepřem a 10 minut zapečeme v rozehřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.