Lilky plněné pečeným masem

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
381 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
35 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté lilky podélně rozkrojíme na poloviny, osolíme a krátce podusíme na oleji. Vyjmeme, po okapání vydlabeme dužinu a nasekáme ji nadrobno.
  • 2
    K dužině přidáme pečené maso a šunku nakrájené na hranolky, vejce, 1 lžíci strouhanky, pepř a sůl. Vše dobře promícháme.
  • 3
    Směsí naplníme poloviny lilků, vložíme do kastrolu, posypeme zbylou strouhankou a poklademe vločkami másla.
  • 4
    Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.