Lilky plněné vepřovým a uzeným masem

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
467 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
44 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
9 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté lilky podélně rozkrojíme, osolíme a podusíme na oleji. Po chvíli je vyjmeme, necháme okapat a dužinu vydlabeme a nasekáme.
  • 2
    K dužině přidáme jemně nakrájené vepřové a uzené maso, vejce, lžíci strouhanky, pepř a sůl. Vše dobře promícháme.
  • 3
    Připravenou směsí naplníme lilky, vložíme je do kastrolu, posypeme zbylou strouhankou a poklademe kousky másla. Pokrm upečeme ve středně vyhřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.