Lilky po indicku

30 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
42 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
2 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá rajčata nakrájíme na kostičky a zvolna podusíme na pánvi s nepřilnavým povrchem. Osolíme, opepříme a přidáme koření.
  • 2
    Lilek nakrájíme na tenké plátky, očištěnou papriku nakrájíme na proužky. Zeleninu krátce blanšírujeme, potom ji zchladíme ve studené vodě.
  • 3
    Do pekáče nebo do zapékací mísy rozložíme vrstvu povařeného lilku a na ni vrstvu papriky. Pokryjeme vrstvou podušených rajčat.
  • 4
    Pokrm pečeme v troubě vyhřáté na 210°C asi 10 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.