Lilky po indicku
30 min.
Ingredience
- 50gramůRajčata
- 1lžíceProvensálské koření
- 1špetkaKari koření
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 1špetkaKoriandr mletý
- 200gramůLilek
- 50gramůPaprika červená
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
42 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
2 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Omytá rajčata nakrájíme na kostičky a zvolna podusíme na pánvi s nepřilnavým povrchem. Osolíme, opepříme a přidáme koření.
- 2Lilek nakrájíme na tenké plátky, očištěnou papriku nakrájíme na proužky. Zeleninu krátce blanšírujeme, potom ji zchladíme ve studené vodě.
- 3Do pekáče nebo do zapékací mísy rozložíme vrstvu povařeného lilku a na ni vrstvu papriky. Pokryjeme vrstvou podušených rajčat.
- 4Pokrm pečeme v troubě vyhřáté na 210°C asi 10 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.