Lín po zbojnicku

50 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1139 kcal
Bílkoviny
179 g
Tuky
35 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté líny na hřbetě nařízneme a do otvorů vložíme plátky jablka. Osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem.
  • 2
    Čtyři pláty alobalu potřeme olejem, rozložíme na ně líny, poklademe kolečky cibule, nudličkami slaniny, kostičkami jablek a petrželkou. Navrch každé porce dáme lžíci másla. Okraje alobalu dobře uzavřeme, aby při pečení nevytékala šťáva.
  • 3
    Pečeme na plechu v dobře vyhřáté troubě asi 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.