Linguine s česnekem, krevetami a špenátem

17 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
425 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
10 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
2 g
Cukr
238 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme v dostatečném množství vroucí osolené vody (1 lžička soli) na skus, slijeme a necháme okapat.
  • 2
    Do větší rozpálené pánve nalijeme olej, přidáme nakrájený stroužek česneku, lehce osmažíme, přidáme špenát a vaříme 2 minuty. Poté přidáme petržel, krevety, pepř, sůl, za stálého míchání vaříme 2 minuty.
  • 3
    Těstoviny přidáme ke směsi na pánev a necháme prohřát. Přisypeme cherry rajčata nakrájená na čtvrtky a citronovou kůru, dobře promícháme a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.