Linguine s krabím masem

50 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
505 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
14 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krabí maso vložíme do hmoždíře a podrtíme ho pomocí tlouku na jemné kousky.
  • 2
    V hluboké pánvi zahřejeme 30 ml oleje. Přidáme pokrájenou petržel, utřený česnek, osolíme, opepříme a smažíme 5 minut, až česnek začne zlátnout.
  • 3
    Přimícháme oloupaná nakrájená rajčata, vyloupané krabí maso a víno. Zakryjeme pánev poklicí a vaříme při mírné teplotě 15 minut, občas zamícháme.
  • 4
    Mezitím uvaříme těstoviny dle návodu na obalu. Uvařené těstoviny slijeme a trochu vody, ve které se vařily, necháme stranou.
  • 5
    Těstoviny vrátíme do čistého hrnce, přilijeme zbývající olej a při střední teplotě rychle promícháme, až se všechny těstoviny pokryjí olejem.
  • 6
    Přidáme směs rajčat a krabího masa, znovu promícháme. Podle potřeby přilijeme trochu vody, ve které se vařily těstoviny. Dle chutí dokořeníme. Podáváme posypané čerstvou petrželí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.