Linguine s pažitkou a smetanou

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
585 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
20 g
Sacharidy
79 g
Vláknina
3 g
Cukr
943 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme, scedíme a vrátíme do hrnce.
  • 2
    V rendlíku smícháme smetanu, kuřecí vývar a nastrouhanou citronovou kůru. Směs přivedeme za občasného míchání k varu. Potom stáhneme oheň a omáčku asi 10 minut redukujeme. Osolíme a opepříme.
  • 3
    K těstovinám přilijeme omáčku, posypeme bylinkami, zamícháme a servírujeme. Zdobíme tenkými proužky citronové kůry.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.