Linguine s rajčatovou omáčkou a piniovými oříšky

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
593 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
22 g
Sacharidy
77 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hluboké pánvi na oleji osmahneme nadrobno pokrájenou cibuli a ančovičky přibližně 5 minut. Potom přidáme nakrájená rajčata i se šťávou, piniové oříšky a vaříme 10 minut. Nakonec vložíme sardinky, vaříme ještě 5 minut. Dle chuti osolíme a opepříme. Mezitím si ve větším hrnci uvaříme těstoviny, důkladně je scedíme a promícháme se směsí. Na talíři pak posypeme trochou strouhanky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.