Linguine se sušenými rajčaty

40 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
586 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
11 g
Sacharidy
99 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme je, vrátíme do hrnce.
  • 2
    Na pánvi na oleji za občasného zamíchání nakrájenou cibuli asi 3 minuty doměkka. Přidáme sušená rajčata a prolisovaný česnek, ještě asi minutu smažíme.
  • 3
    Na pánev dáme konzervovaná rajčata, olivy a bazalku. Směs opepříme, přivedeme k varu, potom stáhneme oheň a směs asi 10 minut zvolna povaříme.
  • 4
    Omáčku nalijeme na horké těstoviny a jemně promícháme. Jednotlivé porce ozdobíme nastrouhaným parmazánem a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.